Gratis aanmelden

Je account verwijderen

Log in op de site of app en kies INSTELLINGEN > ACCOUNT VERWIJDEREN. Na bevestiging worden alle gegevens gewist.

Bij een actief of nog niet verlopen abonnement is verwijderen uitgeschakeld om te voorkomen dat betalingen doorgaan nadat het account is gewist. Zeg eerst je abonnement op. Ondersteuning kan de blokkade opheffen als je bevestigt dat het abonnement is stopgezet.

Contact